Asigura-ti Masina

Cine suntem?

O echipa dinamica, capabila sa ofere solutii clientilor in sectorul asigurarilor, printr-o buna disciplina de gestionare si intelegere a riscurilor, prin platforme inovatoare, servicii superioare si solutii solide.

Ce facem?

Venim in sprijinul dumneavoastra prin negocierea unor conditii si preturi avantajoase in relatia cu asiguratorii spre deosebire de agentii de asigurare care sunt reprezentantii unui singur asigurator.

De ce va puteti baza pe noi?

Echipa este organizata pentru a servi eficient si a livra solutii personalizate bazate pe complexitatea riscului pentru fiecare client. Fiecare client este gestionat de catre un administrator de cont, care prin experienta dobandita, aduna informatiile necesare pentru a analiza si masura dimensiunea riscurilor clientului si ofera asistenta si solutii in alegerea celor mai bune decizii.

Produse oferite:

Toata gama de asigurari obligatorii si facultative disponibile pe piata de asigurari din Romania.


Ce spun clientii nostrii

Părerea ta contează! Trimite-ne părerea ta despre serviciile noastre pentru a ne ajuta să oferim o experiență cât mai bună clienților noștrii.

0
Clienti multumiti
0
%
Grad de multumire
0
+
de polite incheiate

 

Trimite-ne parerea!

Părerea ta contează! Trimite-ne părerea ta despre serviciile noastre pentru a ne ajuta să oferim o experiență cât mai bună clienților noștrii.