Asigurari medicale de calatorie pentru vacante in strainatate


Asigurari medicale de calatorie pentru vacante in strainatate

Desi tot mai multi romani decid sa isi petreaca vacanta in strainatate, doar o mica parte dintre ei isi incheie asigurarea medicala de calatorie.Nu pot sa nu ma gandesc la situatiile mai putin placute care pot aparea de fiecare data intr-o calatorie.
De aceea nu va recomandam sa plecati in concediu fara asigurare de calatorie, mai ales ca pretul unei astfel de asigurari nu depaseste 20-30 RON pentru o calatorie de pana la 7 zile in Europa. Si mai e un lucru: tinand cont ca orice vacanta costa cateva sute de euro, cred ca inca 5-10 euro nu mai conteaza atunci cand vrei sa pleci linistit intr-o calatorie si sa iti asiguri inclusiv familia ca daca ti se intampla ceva prin strainatate ei nu vor trebui sa plateasca si nu va fi un chin pentru ei neatentia ta.
Atunci cand planuiesti sa calatoresti in strainatate in scop turistic, pentru a studia, a munci sau a participa la diverse competitii sportive, este bine ca sanatatea ta sa fie protejata si sa nu se regaseasca printre grijile tale. Sfatul meu este sa incercati sa ganditi mereu in perspectiva si sa alegeti varianta care implica cele mai putine complicatii, iar asigurarea travel de calatorie cred ca nu ar trebui sa ii lipseasca nici unui om responsabil atunci cand pleaca din tara.Pentru mai multe informatii, oferte si simulari de preturi nu ezita sa ne contactezi chiar si printr-un mesaj pe site-ul nostru https://asiguratimasina.ro/contact/ si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti nevoie de o astfel de asigurare sunati-ne la nr. 0753866972 sau scrieti-ne pe adresa de mail contact@asiguratimasina.ro si veti pleca in concediu sau intr-o vacanta fara griji si complicatii
Eu va doresc sincer tuturor sa nu aveti niciodata probleme in calatorii si ca banii pe care ii platiti pe o asigurare de calatorie sa fie mereu „pierduti”. Nu va doresc sa beneficiati vreodata de avantajele acestei asigurari, insa e tare bine sa o aveti facuta de fiecare data cand plecati pe undeva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *